Woningaanbod

de architect 

De plannen van Kade 10 krijgen steeds meer vorm. Architectenbureau FARO is volop bezig met de uitwerking deze twee appartementengebouwen. Zodra de eerste schetsen klaar zijn gaan wij deze presenteren op de website. Het wordt namelijk een echte eyecather van Harderwijk!

In Kade 10 komen ongeveer 155 appartementen verspreid over twee appartementengebouwen. Naar verwachting start de verkoop in het najaar van 2024.

studio's

Wil je voor het eerst op jezelf wonen of je eerste eigen huis kopen? In Kade 10 komt een appartementengebouw met studio's van circa 30m2 en 45m2 die vanwege de aantrekkelijke prijs bijzonder geschikt zijn voor de starter op de woningmarkt. 

"Samen" is een belangrijk thema bij de verdere uitwerking van dit appartementengebouw. Zo wordt er nagedacht over een breed aanbod aan gedeelde voorzieningen in het appartementengebouw. Maar ook het delen van een auto kan straks behoren tot één van de mogelijkheden.

appartementen

Liever wat groter wonen? In het naastgelegen appartementengebouw komen appartementen met een woonoppervlak tussen de circa 75m2 en circa 90m2. Veel ruimte met twee of drie slaapkamers en een eigen balkon. Voor je auto is ruimte in de parkeergarage onder het gebouw.

En realiseer je eens wat je straks op grote hoogte gaat zien. Een prachtige skyline over het Veluwemeer of de historische binnenstad. Dat is toch echt geweldig!