Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe kan ik mij inschrijven?

Via de projectwebsite maak je een eigen persoonlijk account aan die je zelf in beheer hebt. Onder het kopje 'interesse' op deze website kun je dit online woondossier aanmaken. Dat is de manier om straks in aanmerking te komen voor een appartement. Zodra de verkoop start ontvang je in je woondossier het inschrijfformulier waarop je de bouwnummers van je keuze kunt doorgeven.


Wanneer start de verkoop?

De start van de verkoop is gepland in het najaar van 2024. Wanneer je een eigen account op de projectwebsite hebt is het mogelijk dat we je op de hoogte houden middels een nieuwsbrief van de definitieve datum van start van de verkoop.


Wanneer start de bouw?

In de overeenkomst staan een aantal opschortende voorwaarden genoemd waar we aan moeten voldoen voordat we kunnen starten met de bouwwerkzaamheden. Een belangrijke opschortende voorwaarde is dat 70% van de appartementen verkocht moet zijn. Nadat er aan alle opschortende voorwaarden is voldaan wordt er gestart met de bouwvoorbereidingen. Uiterlijk binnen 9 maanden nadat aan alle opschortende voorwaarden is voldaan wordt er gestart met de voorbereidingen voor de bouwwerkzaamheden.


Wat is de bouwtijd?

In de aanneemovereenkomst voor de appartementen wordt het aantal werkbare werkdagen genoemd. Binnen deze termijn moeten de appartementen opgeleverd worden.


Wat zijn de verkoopprijzen?

Gezien status van de ontwikkeling, de huidige marktomstandigheden en de steeds stijgende bouwkosten kunnen wij nu nog geen verkoopprijzen noemen. Op het moment van start verkoop zijn deze kosten in beeld en kunnen we de verkoopprijzen vaststellen.


Bij wie kan ik terecht voor vragen?

Bij het onderdeel ‘aanmelden’ ziet u de gegevens van Elles Smit, Verkoopmanager bij Van Wijnen. Zij is het aanspreekpunt totdat er gestart wordt met de verkoop. Vragen kun je stellen via het contactformulier op de website of mailen naar verkoopmidden@vanwijnen.nl

Vanaf de start van de verkoop is de makelaar het aanspreekpunt. De gegevens van de verkopende makelaars worden ook op deze website gepubliceerd.


Situatie

Waar ligt het project?

Kade10 ligt in het plangebied De Kades in de nieuwbouwwijk Het Waterfront in Harderwijk.


Wie ontwikkelt de locatie?

De ontwikkelaar is Van Wijnen Projectontwikkeling Midden B.V. uit Harderwijk. De appartementen worden gebouwd door Van Wijnen Midden B.V..


Hoe is het plangebied bereikbaar?

Kade10 is op diverse manieren bereikbaar. Per auto, fiets en te voet.


Wordt er duurzaam gebouwd?

Van Wijnen bouwt samen aan ruimte voor een beter leven. Voor nu én de toekomst en kijkt verder dan de huidige (woon-) behoeftes en bouwmogelijkheden en zijn zuinig op de wereld. Ze ontwikkelen gasloos, energiezuinig en liefst circulair. Dit is voor de aarde én de eindgebruiker de beste keuze en wordt ook gedaan in het project Kade10 in Harderwijk Waterfront.

Alle appartementen voldoen aan de huidige BENG-eisen en worden aangesloten op het duurzame warmtenet van de gemeente.


Afwerking

Wat is het werkingsniveau van de appartementen?

De badkamer en het toilet zijn voorzien van sanitair en tegelwerk. Het leidingwerk voor de keuken is inbegrepen, de keuken zelf is niet inbegrepen. De wanden zijn behangklaar afgewerkt. De  appartementen zijn voorzien van vloerverwarming. Je dient rekening te houden met het leggen van de juiste vloer hiervoor. De plafonds worden standaard voorzien van spackwerk met V-naden in het zicht.

Van Wijnen zal in het meer- en minderwerk traject diverse ruwbouw- en afbouwopties aanbieden. Na het tekenen van de overeenkomst heb je als koper van een appartement altijd een gesprek met een kopersbegeleider van Van Wijnen. Na dit gesprek ontvang je een uitnodiging voor de showroom voor de verdere afwerking van de keuken, badkamer, wanden en vloeren.


Staat je vraag 
er niet tussen?

0a5ae3f6c2ba3a6419bcf4cb8fdbc002aef7649a

Neem dan contact op met Elles Smit

verkoopmidden@vanwijnen.nl